A Simple Key For beyazlatma diş lazer Unveiled

Wiki Article



Alkali olan karbonat, hafif aşındırıcı özelliklidir. Bu nedenle kullanım miktarına dikkat edilmelidir. Hazır karbonat içeren macun kullanabileceğiniz gibi kendiniz de evde karbonat ile macun hazırlayabilirsiniz.

seven-Ayrıca ileri aşamada diş eti kanaması, diş eti şişlikleri ile karakterize diş eti iltihabı olan kişilerde diş beyazlatma tedavisi periodontal tedavi sonrasında uygulanabilir.

Karbonatı dişlere uygulamak dişlerin kazınmasına ve aşınmasına sebep olur. Dişlerin daha fazla leke tutmaya başlaması da dişleri beyazlatma tedavisine bile cevap veremez duruma getirebilir.

Dişlerin rengi genetiğe bağlı olarak da değişebilir. Bundan dolayı beyazlatma işlemi kemik renginizle alakalı olup yeterli gelmediği durumlarda diş hekiminize danışarak başka yöntemler deneyebilirsiniz.

Sarımsı dişler ve kahverengi renkleşmeler gri ve mavimsi renkleşmelere kıyasla beyazlatma tedavisine daha iyi cevap verir.(1)

Diş beyazlatma işlemi, zaman içerisinde yoğun olarak sigara ve kahve kullanımı gibi nedenlerle beyazlığını kaybetmiş,mine ve dentin yapısında oluşan lekelenmeleri ortadan kaldırmak için başvurulan işlemdir.

Dişlerde estetik görünümü olumsuz etkileyecek şekil ve dizilim bozuklukları olmasa da var diş beyazlatma fiyatları 2022 olan rahatsız edici renklenmeler kişilerin gülüşlerinden memnun olmamasına ve buna bağlı olarak hem sosyal hem de psikolojik açıdan sorunlara neden olabilmektedir.

Diş taşı temizliği dişlerdeki taş ve tartar plakları temizlemeye yarar. Beyazlatma tedavisi yerine geçmez.

Hastaya özel olarak hazırlanan bu plaklar genellikle gece yatarken takılır. Ev tipi diş beyazlatma işlemi hakkında detaylı bilgi için diş hekiminize danışcouldı ihmal etmeyiniz.

Evde diş beyazlatma yöntemi olarak beyazlatma diş hekimi bilinen bu yöntemde, diş hekimi tarafından hazırlanan bir plak dişe yerleştirilir ve evde diş beyazlatma sağlanır.

Yani dişler bir, iki ton beyazlar. Ardından kişinin isteği doğrultusunda daha beyaz ve parlak dişler için evde diş beyazlatma yada diş hekimi tarafından klinikte uygulanan beyazlatma işlemi uygulanır.

Bundan dolayı beyaz dişlere sahip olmak isteyenler veya diş beyazlatmak isteyenler su içmeyi ihmal etmemeli. Ayrıca yemekten sonra ağzı su ile yıkayıp suyun her yere gitmesi sağlanmalı, ağız iyice çalkalanmalı. Bu da diş aralarında kalan yiyecek artıklarını çıkarır.

Hassasiyet ise soğuğa ve havaya karşı daha fazla hissedilir. Bu yan etkinin süresinin 24 saat ile sınırlı olabileceği gibi 48 saate kadar uzayabileceğini belirtelim.

Diş rengi çeşitli nedenlere bağlı olarak sararabilir. Diş renk değişikliği teknolojik tedavi yöntemleri ile beyazlatılabilir. Diş sararması nedenleri şunlardır; Fizyolojik renklenme

Report this wiki page